Sophanteringen under all kritik vid Hantverksvägen

Sophanteringen på Hantverksvägen får skarp kritik från boende i området som fått nog av att utrymmen för avfall ser ut som soptippar.

– Det sägs att man ska tänka på att inte låta sopor, med mera, ligga framme på grund av att de drar till sig vildsvin och råttor. Men här ser det för bedrövligt ut, säger en som skulle slänga en kasse och möttes av ett överfullt stinkande soprum.

En annan som kontaktat FN berättar om samma sak samt om undermålig skötsel överlag i bostadsområdet. Räddningstjänsten har kontaktats om att en nödutgång är igenbommad av madrasser och annat skräp och bråte. En tredje berättar om kackerlackor i flera av bostäderna och är rädda för att skadedjuren ska sprida sig.

– Det går tyvärr heller inte att prata med personalen på grund av språksvårigheter. De säger bara ”ring felanmälan”.

%d bloggare gillar detta: