Feltänkt av moralisterna att avboka ett band som Fagerstaborna vill se!

INSÄNDARE

Arrangörerna av Våryran drar helt i onödan ett löjets skimmer över både sig själva och stadsfesten med att avboka publikmagneten nummer ett Sofie Svensson & Dom Där.

Varför ska just Fagersta kommun utmärka sig gång på gång när det gäller konstiga och impopulära beslut och skapa negativ publicitet så vi får skämmas? Är det här en symbolisk handling i stil med att inte låta Fagerstaborna få glädjas åt bollgranarna i julas?

Det här liknar den frikyrklige Siewert Öholms legendariska bottennapp då han förfasade sig över hårdrocken och gjorde sig till åtlöje i tv inför hela svenska folket.

Sofie Svenssons texter om alkohol är harmlösa i en tid då narkotikamissbruket är det verkligt allvarliga problemet i både Fagersta och landet som helhet. Det är knarket och de stora pengarna som skapat det grova våldet med dödsskjutningar, där hela släkter nu dras in och riskerar att bli mördade. Det är inte låtar om bubbel på balkongen som gjort att sociala i Fagersta tvingas omhänderta barn som redan i 13-14-årsåldern börjat använda narkotika.

Tänk om – för er egen och Våryrans skull!

En förälder som varit med ett tag

Se klippet om Siewert Öholm:

https://fb.watch/jsuDAYfHgJ/

%d