Rock- och popkören bjöd på uppskattad konsert i kyrkan

Som vanligt kom det många besökare till Västanfors kyrka när rock- och popkören bjöd på konsert på söndagskvällen med låtar av svenska band.

Ända sedan starten av konceptet med att kören tolkar låtar från rock- och pophistorien har framträdandena varit mycket uppskattade. Det blir en bra mix av sången och kompet från ett band där gitarrsolona är en viktig ingrediens och håller hög klass.

Bandet som backar upp den nästan 40 kvinnor och män starka kören består av idel skickliga musiker; körledaren Lena Martinsson på keyboard, Bengt Andersson, gitarr, Johan Gren, bas och Erik Liljeqvist, trummor.

De levererade elva välkända låtar som Om du var här och Kärleken väntar av Kent, He Is och Life Eternal av Ghost, Calleth You, Cometh I av The Ark, Stone Me Into The Groove av Atomic Swing och The Cardigans My Favorite Game med Therese Hellblad som solist.

%d