SM-guld till VSK och Frimodig

Västerås SK säkrade sitt 21:a SM-guld efter en dramatisk final mot Villa Lidköping inför drygt 12 300 åskådare på Studenternas anrika arena i Uppsala på lördagen. Wilhelm Frimodig ingår i truppen.

Finalen blev en jämn tillställning där Villa kvitterade till 2-2 i slutminuten. VSK avgjorde efter mindre än två minuter in i förlängningen.

Den unge Fläktentalangen Frimodig följde alltså i spåren av Västanforsfostrade spelare som Ted Andersson, 5 SM-guld, Lars Gustafsson, 4 SM-guld, Andreas Westman, 3 SM-guld, Göran Boström, 3 SM-guld, Klas Nordström, 1 SM-guld, och Sven-Erik Broberg, 1 SM-guld. Dessutom har kvartetten Sören Boström, 3 SM-guld som tränare, Tommy Dorg, Stefan Sagström och Petter Andersson alla representerat Mesta mästarna Västerås.?

%d bloggare gillar detta: