Lucas Forsell matchhjälte när Färjestad slog Frölunda

19-årige Lucas Forsell från Fagersta låg bakom samtliga tre mål när hans Färjestad på fredagskvällen besegrade Frölunda med 3-2 i den första av kvartsfinalerna till SM. Två gjorde han själv och ett passade han till.

”Jag var effektiv idag. Publiken bär oss fram, vi krigar. Det är dåligt hockeyspel, men det smäller höger och vänster. Det är det lag med mest hjärta som kommer ta hem den här serien och vi har mest hjärta så det här tar vi”, sa en mycket nöjd Lucas Forsell till C More efter slutsignalen.

Det var utsålt i Löfbergs arena när de båda gamla rivalerna möttes i den första av sju matcher. Redan efter knappt tre minuter gav Lucas Forsell Färjestad ledningen men Frölunda attackerade intensivt och gick upp i ledning med 2-1. Hemmalaget kunde dock kvittera innan andra pausvilan och det kokade av spänning när den tredje startade.

Efter tre minuter var Fagerstasonen åter framme och gav Färjestad åter ledningen inför vilt jubel från läktarna. Och den höll i sig tiden ut. Läs mer här om matchen och se målen här:

https://www.shl.se/game-center/qcv-34eS1D959/qbT-5I5tQVeoK/?state=post-game

%d bloggare gillar detta: