Förlust för Per-Ols mot Lillån

Efter fem segrar på raken åkte Per-Ols på stryk i lördagens bortamatch mot Lillån IBK, men toppar ändå fortfarande tabellen i division 2. Matchen slutade 9-7 (3-3, 3-2, 3-2).

Noa Kempe gav Per-Ols ledningen efter tre minuter, men hemmalaget kvitterade och gick upp i ledning med 3-1 innan Daniel Snickars satte två mål som gav oavgjort för paus.

I den andra gav Noa Kempe Per-Ols åter ledningen, men Lillån kvitterade. Det hann bli ännu ett övertag för Per-Ols då Eddie Abrahamsson sköt in 5-4, men hemmalaget hann både kvittera och ta ledningen för andra pausvilan.

I den tredje kvitteras Joakim Rauhala till 6-6 och matchen stor och vägde. Men Lillån tryckte på och gick upp till 8-6. Med 40 sekunder kvar satte Noa Kempe sitt tredjemål och Per-Ole jagade kvittering. Men med bara en sekund kvar fastställde Lillån slutresultatet.

%d bloggare gillar detta: