Låt oss någon gång få slut på fiaskot med simhallen i Fagersta!

INSÄNDARE

Ber de ansvariga i Fagersta kommun om svar på hur länge vi kvinnor som deltar i vattengympan skall stå ut med att vara på herrarnas avdelning, där möjligheter att torka håret inte finns, det vill säga ingen el.

Bastuna är ur funktion, för få låsbara skåp, hängarna nedtagna i ett omklädningsrum, med mera, som inte fungerar/finns. Idag var vi ett 40-tal kvinnor på vattengympan och vi har följande förslag: Låt kvinnorna vara på damavdelningen så får männen ta upp kampen om omklädningsrummen på sin avdelning.

Det verkar som män bara lyssnar på män. I solidaritetens namn kan de få klippa av elledningarna till bastuna även på damavdelningen, då männen i större utsträckning efterfrågar bastun i en simhall. Låt oss någon gång få ett slut på detta fiasko som simhallen är och dessutom drar ett löjes skimmer över Fagersta kommun.

”Kina” Edberg

%d bloggare gillar detta: