Per-Ols ohotat i topp efter utklassning av Hallsta

Per-Ols IBF vann lördagens hemmamatch i division 2 med hela 8-0 (3-0, 3-0, 2-0) mot IBK Hallsta och leder nu serien med 6 poäng före Surahammar.

Visserligen återstår tre omgångar av grundserien men inget tyder på att Per-Ols ska kunna hindras från att vinna och få bästa utgångsläge inför kvalet till division 1.

I lördagens match visade Fagerstalaget, där flera Norbergs- och Skinnskattebergsbor ingår, sin säkerhet. Emil Reijonen gav Per-Ols ledningen efter tio minuter och ett par minuter senare ökade Joakim Rauhala på till 2-0. Strax innan pausvilan satte Alexander Milovanovic 3-0.

I den andra gick hemmalaget upp till 6-0 efter mål av Julius Wallin, Joakim Rauhala och Noa Kempe. Målkalaset avslutades i tredje perioden av Wilmer Parkatti och Liam Kaapanen. Och målvakten Jonathan Rudolfsson kunde lämna planen utan att ha släppt in ett enda mål.

Foto: Jörgen Hjerpe

%d bloggare gillar detta: