Ny frisering satsar på akutklippning i Fagersta

Nyligen öppnade Narwas Darwish den syriska restaurangen Ematha i Fagersta. Nu satsar han även på en frisering med det något ovanliga namnet Akut frisör.

– Min kompis Mustafa jobbade som frisör i åtta år i vårt hemland och jag tycker att han är väldigt duktig i yrket så jag bestämde mig för att öppna en frisering i Fagersta, säger Nawras till Fagersta Nyheter.

Han är övertygad om att behovet finns efter att många vänner och bekanta efterlyst en till frisör där det går att bli klippt akut och inte behöva boka tid. Målet är att utöka salongen som nu är inrymd i före detta databutiken på Dalavägen.

– Vårt mål är att i framtiden öppna en större salong i Fagersta för båda kvinnor och män. Jag hoppas att folk kommer och provar oss för jag är säker på att de kommer att bli väldigt nöjda och jag lovar att alla är i trygga händer, påpekar han.

Här kan du läsa om Nawras Darwish restaurang:

%d bloggare gillar detta: