UF-mässan i Västmanland är tillbaka efter pandemin

Nästa vecka arrangeras Västmanlands största mässa för unga företagare, UF-mässan 2023 i Västerås Arena. Något som både unga entreprenörer i hela länet och regionchefen Johan Eliases ser fram emot.

– På grund av pandemin har det under två år inte varit möjligt att arrangera en fysiskt UF-mässa men nu är mässa äntligen tillbaka. UF-mässan arrangeras i år på Västerås Arena och är öppen för allmänheten mellan kl. 13:00 och 17:00. Totalt ställer över 150 spända och förväntansfulla UF-företag ut och vi hoppas på närmare 5 000 besökare under dagen. Alla är varmtvälkomna att besöka UF-mässan och självklart är det fri entré, säger Johan Eliases, regionchef Ung Företagsamhet i Västmanland.

Det är fortsatt populärt i Västmanland att driva UF-företag, hela 1 565 elever driver närmare 450 UF-företag under läsåret 2022/2023. Forskning visar att elever som driver UF-företag under sin gymnasietid i framtiden har en lägre arbetslöshet, blir oftare chef, tjänar mer pengar, startar fler företag och inte minst en bättre självkänsla.

– UF-mässan är ett viktigt tillfälle för framtidens entreprenörer att visa upp vad de har åstadkommit under läsåret. Besök UF-mässan, träffa UF-företagare från hela Västmanland och shoppa massa smarta, roliga och kreativa produkter och tjänster. Vi utlovar en fantastisk eftermiddag fylld av handel, nätverkande, innovationstänk och framtidshopp. Kom, stötta våra unga företagare, inspireras och inte minst shoppa loss. Varmt välkomna, påpekar Johan Eliases.

%d bloggare gillar detta: