Fagerstaekipage segrare i klassiska Rallycupen

Tommy och Mikaela Wikström från Fagersta motorklubb vann Reaxcerrallyt som ingår i rallyklassikerna och genomfördes i Östersund i helgen.

Det är en nationell biltävling med tre specialsträckor som kördes två gånger. Banlängden var 100 kilometer med 60 km specialsträckor. Start, service och mål var förlagt till Häggenås, tre mil norr om Östersund.

Fagerstaparet tävlade i klass 5 1966-1971 och kammade hem segern i fin stil med hela 4 minuter och 3 sekunder före tvåan.

Under lördagen genomförde Hällefors sin årliga tävling Midvintersprinten, som avgjordes på en bana på 2,2 kilometer som kördes tre gånger. 62 ekipage var anmälda till evenemanget som startade på Sångens Motorstadion.

Fagersta MK fanns på startlinjen med två Volvo VOC, en 940 och en 240 i olika förarklasser.Hugo och Stefan Carlberg deltog i klassen ungdomsrally Det och vann den. Men de var även andra snabbaste VOC/Grp F/Grp N 0-1400 totalt alla förarklasser inräknade.

I klassen VOC / Grp F / Grp N 0 – 1400 körde Rickard Vidén sin Volvo 240, med Emilia Vidén i högerstolen. De kom in på en fin 5:e plats.

%d bloggare gillar detta: