Skinnskattebergs kommun i ett nötskal – om konflikten i kommunhuset

INSÄNDARE

Detta är Skinnskattebergs kommun i ett nötskal. Då jag fick kraftig astma och allergier på grund av mögel i kommunhusets källare blev jag sjukt illa behandlad av ekonomichefen, personalchefen och tillförordnad kommunchef och blev tvungen att sluta.

Sjukt att de fortfarande får/kan hålla på som de gör. Jag blev dessutom tvingad att skriva på ett dokument att inte föra detta vidare som ett arbetsmiljöproblem. Jag skrev på, då min jurist talade om för mig att om jag ville driva detta vidare skulle det ta typ 10 år till.

Vem orkar? Jag var bara en ekonomiassistent, det var fler som blev sjuka men det tystnades också ner. Jag har inte tagit det vidare men skäms på er Skinnskattebergs kommun.

Monika Eriksson

%d bloggare gillar detta: