Se bilderna från säsongens sista match på Fagerliden

Fagersta AIK har gjort en väldigt bra säsong och skapat ett ökat intresse för ishockeyn i staden. 600 personer kom för att heja fram de gulsvarta i den tredje och avgörande play offmatchen på Fagerliden på söndagskvällen.

Tyvärr stördes matchen av att bli en och en halv timme försenad på grund av isproblem och maskinisten fick ta emot orättvist med kritik för något som han inte rådde för. Han ringde NVK för att få hjälp med den krånglande maskinen, men fick inte tag på någon. Istället hjälpte två personer i publiken till så att maskinen kunde få användbara verktyg att hyvla isen.

Det blev alltså en jobbig väntan för spelarna och hur det påverkade matchutgången är omöjligt att veta. Men väldigt trist att det sker då säsongens viktigaste match ska avgöras i Fagersta.

Foto: Jörgen Hjerpe

%d bloggare gillar detta: