Per-Ols fortsatt i topp efter seger mot Tillberga

Det blev en välförtjänt seger för Per-Ols i lördagens möte på bortaplan mot Tillberga IK Roosters. Matchen slutade 5-11 (3-3, 1-3, 1-5) och Fagerstalaget behåller ledningen i tabellen för division 2.

Robert Florén gav Per-Ols ledningen efter 2:37 vilket höll i fem minuter då gästerna kvitterade. Efter 2-1 av Oskar Svedlund kvitterade Tillberga åter och efter halva perioden tog de ledningen. Joakim Rauhala såg dock till att det stod oavgjort vid första pausvilan.

Ett par minuter in i den andra gick Per-Ols upp i ledning då Noa Kempe drämde in 4-3 och några minuter senare ökade Emil Reijonen på till 5-3. Gästerna reducerade innan Daniel Snickars gjorde periodens sista mål.

I den sista gick Per-Ols upp till 9-4 efter mål av Eddie Abrahamsson, Daniel Snickars och Linus Persson. Tillberga fick ett reduceringsmål innan Oskar Utter och Wilhelm Parkatti sköt in de sista målen för dagen.

%d bloggare gillar detta: