Bara sport, bara sport

På lördagseftermiddagen spelar både Fagersta AIK, Per-Ols IBF och Västanfors IF matcher. Det blir till att surfa mellan sajterna för de som väljer att följa drabbningarna hemma i soffan.

Förr var de som inte gick på hockey eller bandy hänvisade till att ringa lokalpressen för att få veta hur matcherna utvecklade sig. En bra service, som även fanns ständigt uppdaterad i FP:s och VLT:s skyltfönster när det var bortamatcher. Efter många år utan den servicen kom internet och nu går det att följa matcherna där.

Men stödet behövs bäst på plats och den viktigaste kampen avgörs på Fagerliden där FAIK tar emot IFK Munkfors i den andra playoffmatchen, som hemmalaget måste vinna för att få till en tredje och avgörande som i så fall också spelas i Fagersta, redan på söndag.

Per-Ols toppar division 2 och siktet är inställd på kval till ettan efter en lysande säsong hittills. Nu möter de Tillberga IK Roosters borta.

Västanfors är redan klart för degradering till division 1 men vill göra ett snyggt avslut efter alla bakslag där laget inte kunnat träna och spela på hemmaplan under en stor del av säsongen vilket självfallet påverkat resultaten. I brist på spelbar is på IP avgörs matchen mot Borlänge på Herosvallen i Smedjebacken.

%d bloggare gillar detta: