Näringslivsgala ska hylla Fagerstas företagsamhet

Näringslivsgalan Enterprize är en nyinrättad gala med syftet att hylla det företagsamma Fagersta. Där kommer en rad företagare att premieras inom olika områden.

Galan arrangeras på Brukshotellet den 3 maj då utmärkelser delas ut för att inspirera, motivera och premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Norra länsdelen.

”Vi vill med detta uppmärksamma den bredd på näringsliv som Fagersta har att erbjuda och de förebilder som står bakom. Enterprize lyfter fram duktiga människor inom alla branscher och sektorer, oavsett storlek på företaget”, säger Fagersta kommun i ett pressmeddelande.

Kvällen inleds med att industrihistorikern och bergslagsexperten Niklas Ulfvebrand på ett komiskt sätt guidar deltagarna genom Fagerstas näringslivshistoria. Han är känd bland annat för sina guidningar genom folkhemsturen och modernismen och har gjort filmer över Fagerstas historia.

Sedan blir det trerättersmeny, prisutdelning och underhållning från scenen.
Följande priser och utnämningar kommer att delas ut i år:

  • Årets entreprenör
  • Årets nystartade företag
  • Årets ambassadör
  • Årets hållbarhetspris
  • Årets marknadsförare
  • Folkets pris
%d