Johan Glans testar humorn på Fagerstaborna

För första gången på fem år åker en av Sveriges mest älskade komiker, Johan Glans, ut på en stor Sverigeturné där han ska besöka ett tjugotal städer. Fagerstaborna ges en unik möjlighet att uppleva honom live när han gör en testföreställning.

Redan nu är det mesta av turnén utsåld och extra föreställningar har satts in. Publiken kommer att få ta del av den humor som gjort Johan Glans älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Som supportkomiker denna kväll uppträder Fagerstas egen Stefan Larsson-Fritz. Biljettförsäljningen till föreställningen i Folkets hus den 23 mars startar på onsdag. Sommarturnén är i stort sett slutsåld redan trots stora scener som Skansen, Borgholms slottsruin, stadsparken i Örebro, Hamnplan i Nyköping och Sofiero slott i Helsingborg där även två extra föreställningar är utsålda.

%d bloggare gillar detta: