Fagersta AIK redo för play off till division 1

Nu börjar allvaret för FAIK som laddar för den första matchen i play off 1. Efter en tid med skador och sjukdomar är det ett starkt lag på 25 man som är redo inför onsdagens resa till Munkfors.

– Läget är bra. Vi ser fram emot veckan. Det har varit lite sjukdomar och skador de senaste veckorna, men ser bra ut nu. Vi har ett par långtidsskadade varav den ena, Freddie Gallon, snart är på is. Tre målvakter, åtta backar och 14 forwards är redo, säger Larsa Ahlbäck i sportgruppen.

Den andra matchen spelas hemma på Fagerliden på lördag och om det står 1-1 i segrar efter det blir det en tredje och avgörande match. I och med att FAIK blev tvåa i grundserien så kommer även den matchen att spelas i Fagersta.

Det lag som vinner går vidare till omgång två i början av mars och vinnaren av de båda lagen får göra upp i en kvalserie där fyra lag slåss om en plats i division 1.

%d bloggare gillar detta: