Per-Ols kvar i serieledning efter seger mot Västerås

Per-Ols IBF vann lördagens hemmamatch mot Västerås IBS med 10-6 (5-2, 1-3, 4-1). Linus Persson svarade för fyra av målen.

Per-Ols har utvecklat ett väl fungerande spelmaskineri och ligger i topp i serietabellen i division två, på samma poäng som Surahammar men med klart bättre målskillnad.

Jonas Fjällman gav snabbt Per-Ols ledningen och Wilmer Parkatti fyllde på till 2-0. Efter ett reduceringsmål satte Oscar Abrahamsson 3-1 och Linus Persson 4–1. Gästerna reducerade igen men innan första perioden var slut ökade Emil Reijonen på ledningen till 5-2.

I den andra var Västeråsarna mest på bettet och gick upp till 5-5, men Linus Persson såg till att Per-Ols var i ledning även inför sista pausvilan. Tre minuter in i den tredje var Linus Persson åter framme och sköt in 7-5, som följdes av 8-5 genom Oscar Abrahamsson och 9-5 från Emil Reijonens klubba. Efter en reducering fastställde Linus Persson slutresultatet till 10-6.

%d bloggare gillar detta: