Fagersta AIK avslutade seriespelet med utklassning av Hallstahammar

Trots att FAIK redan är klart för play off till hockeyettan var det ett offensivt lag som åkte till Hallstahammar på fredagskvällen och vann med hela 10-2 (2-1, 2-0, 6-1).

Det började inte så bra. Hemmalaget tog ledningen efter 12 minuter, men ett par minuter senare kvitterade Lucas Bergsten och innan första perioden var slut hade nyförvärvet Liam Grande gett Fagersta ledningen.

Tidigt i den andra ökade Nik Unuk på till 3-1 och med drygt halva matchen spelad satte Dennis Gustafsson 4-1. I den sista gick FAIK ut hårt och efter bara 35 sekunder sköt Liam Grande in 5-1, och efter ett par minuter satte Albin Silfver 6-1, följt av Anton Sohlins 7-1 bara 16 sekunder senare.

Med tio munter kvar satte Karl Hassel 8-1 och efter en reducering gjorde Albin Silfver 9-2 och Samuel Blücher 10-2.

%d bloggare gillar detta: