När ska renoveringen av herrarnas omklädning fortsätta?

INSÄNDARE

Vi är cirka 25 tjejer/damer som regelbundet går på vattengympa i Fagerstahallen, en träningsform som vi gillar och som drivs av jätteduktiga och engagerade ledare. Vi är dock frustrerade över “herrarnas omklädningsrum” som vi måste använda varannan vecka då bastun inte fungerar.

Rivning startade men avslutades! Även el har tagits bort så att den väggfasta hårtorken inte fungerar tillsammans med eluttag som ej är i bruk. Lås fattas på skåp, några dörrar i skåpen hänger i ett av två gångjärn och är obrukbara. Alla duscharna fungerar ej.

Vi delar även detta utrymme med skolelever vissa dagar, och de som gymmar och tränar spinning. När vi är 25 damer på passen kan det var en, max tre män som har hela damavdelningen för sig själva. Vi betalar samma kostnad varje vecka så ingen hänsyn tas av den anledningen. Känner personalens frustration som får frågan säkert flera gånger i veckan om hur planeringen ser ut men har inget svar att ge.

Undertecknad skickade en förfrågan till kommunen för vidarebefordran till ansvariga i frågan, för nio dagar sedan med förväntad återkoppling med frågeställning om när renoveringen skall påbörjas där? Enligt hemsidan skall återkoppling ges inom 2-5 dagar.
Jag har även sett att i protokollet från kommunfullmäktige den 221219 så finns under punkt 8 beslut om vattenruschbana 2023 men inget överhuvudtaget om renoveringen av omklädningsrummet.

Om det verkligen är ansvarigas mening vill vi veta hur man har tänkt? Om det blir vattenruschbana innan nytt omklädningsrum så kan man anta att det blir mer badgäster, vilket är glädjande, men i detta kaos till omklädningsrum, hur tänker man då? Kan det finnas en liten peng som fixar bastun tillsvidare så att herrarna kan få tillbaka sitt omklädningsrum på heltid?

Väntar på svar…

25 glada vattengympadamer // Birgitta Dalberg

%d bloggare gillar detta: