Team Stordunk segrare i Engelbrektsloppets skidstafett

På fredagen genomfördes stafetten över 3×10 kilometer med 54 startande lag. Eftersom 300 kronor per lag går till Barncancerfonden samlades 16 200 kronor in.

Extra roligt för både arrangörer och tävlande var att så många kompis- och företagslag ställde upp och medverkade till ännu en fin skiddag i Norberg. Team Stordunk kammade hem stafettsegern i överlägsen stil där Patrik Wilhelmsson, Norberg, var startman, därefter följde Hägersta GF och Outokumpu.

Värt att nämna är den fina fjärdeplatsen som togs av NOVA Skiteam, skidalliansen för Fagersta Södra IK och Norbergs SK, med Västmanlands nästa generation skidåkare med Vidar Olsson, Fagersta, Assar Magnusson, Norberg, Knut Ramström, Norberg alla födda 2008/2009. Dock måste Knut ersättas av tränaren Martin Olsson på grund av sjukdom.

Här är resultatlistan:

https://results.neptron.se/#/engelbrektsstafetten2023/results?pageSize=25&raceId=99&categoryId=99

%d bloggare gillar detta: