Per-Ols i serieledning efter kämpaseger mot Surahammar

Efter en rafflande uppgörelse borta mot Surahammars IBF på lördagen kunde Per-Ols åka hem med seger i bagaget. Matchen slutade 7-8 (1-1, 3-4, 3-3) där segermålet gjordes i sista sekunden.

Det var jämnt från början till slut mellan de båda topplagen i division 2. Det dröjde en kvart innan Linus Persson gav Per-Ols ledningen, men innan första perioden var slut hann hemmalaget kvittera.

Fem minuter in i den andra gav Robert Florén Per-Ols ledningen med en man mindre på plan, men bara en halv minut senare kvitterade åter Surahammar. Wilmer Parkatti satte 3-2, vilket varade till halva matchen var spelad då hemmalaget kvitterade ännu en gång. Några minuter senare sköt Oscar Abrahamsson in 4-3 och med tre minuter kvar av perioden ökade Linus Persson på till 5-3. Hemmalaget lyckades få in en reducering innan andra pausvilan.

I den sista perioden satte Wilmer Parkatti 6-4 och Linus Persson 7-4 och segern syntes vara inom räckhåll. Men Surahammar gav inte upp utan lyckades gå upp till 7-7 med 20 sekunder kvar. I den sista spelsekunden avgjorde Wilmer Parkatti med att drämma in 8-7 och segern var bärgad.

%d bloggare gillar detta: