FAIK besegrade Avesta efter stark upphämtning

Fagersta AIK tog ytterligare en trepoängare i och med segern på fredagskvällen över Avesta BK inför hela 676 åskådare på bortaplan. Matchen slutade 6-7 (4-2, 1-2, 1-3).

Avesta tog ledningen efter drygt tre minuter men bara en minut senare kvitterade Casper Leksell. Tio minuter senare gav Dennis Gustafsson FAIK ledningen, vilket bara varade i 20 sekunder innan hemmalaget gjorde 2-2. Innan första perioden var slut hade Avesta gått upp till 4-2.

I den andra ökade masarna på ledningen till tre mål innan Fagersta gjorde en uppryckning då Dennis Gustafsson satte både 3-5 och 4-5. Och i den tredje fortsatte FAIK att visa fina takter då Daniel Modin kvitterade och Viktor Johansson strax därpå åter gav laget ledningen.

Elias Berglund sköt sedan in 7-5 en och en halv minut från slutet. Avesta hann med att få in ett reduceringsmål innan drabbningen var över.

%d bloggare gillar detta: