Lite färg skulle behövas på Fagerstas enda egna rondell

Det var en riktigt bra idé att utsmycka rondellen vid Norrby teater med två figurer som förknippas med teater. Men sådant måste underhållas om det inte istället ska förfula miljön.

I flera år har jag väntat på att någon på Fagersta kommun skulle få i uppdrag att snygga upp de båda figurerna med svart färg så att de blir som de utsprungligen var när de monterades upp i rondellen. Men när det inte skett så återstår bara att skriva en insändare så kanske någon känner sig manad att fixa det.

Det är knappast någon kostsam sak eftersom figurerna är rostfria och i gott skick, men viktigt för att ge intryck av att det är en välskött stad vi lever och bor i, precis som Fagersta kommun påpekar i sin Vision 2030 att den ska vara.

Hendric Persbo

%d bloggare gillar detta: