Blir bra med nytt kommunalråd i Fagersta!

INSÄNDARE

Kan bara hålla med om att det är bra att vi fått ett nytt kommunalråd som kan ge Fagersta tillbaka en del av det anseende och den framtidstro som gått förlorad under den förras bråkiga och stökiga tid.

Varken kommun eller socialdemokratin har vunnit nånting på att Fagersta haft en företrädare som försatt sig i olika personkonflikter där folk i allmänhet tagit ställning för dom som han attackerat offentligt. Raset i valet visade hur framgångsrik strategin var att göra sig osams med folk som kommunen kunnat haft nytta av, att han inte tycks förstå det är illa men några andra i partiet tycks ha fattat det.

Men nu ser vi framåt och det blir nog bra med en kvinna så att mänskliga värden som vård och omsorg kanske sätts mer i första rummet och inte bara husaffärer, asfalt och betong, och förhoppningsvis också en som bryr sig om att svara på mejl från vanligt folk.

Bara en Fagerstabo i mängden

%d bloggare gillar detta: