Morgonsoffan drar igång igen i Fagersta

På torsdag startar Morgonsoffan igen på Fagersta Brukshotell, med näringslivsnytt och möjlighet att nätverka under träffen.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna till arrangemanget där Julia Rosqvist är moderator. Man äter frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det beskrivs som en social och fartfylld start på dagen och ingår i satsningen på företagande i Fagersta.

I soffan sitter bland andra Frida Jansson, butikschef på Jysk i Fagersta, som ska prata om centrumhandeln och vad som är trendigt inom heminredning just nu. Carl Kling, från Svenskt näringsliv, berättar om den årliga rankingen av företagsklimatet som görs i sverigens 290 kommuner och varför det är viktigt att svara på företagsklimatenkäten.

Åsa-Märta Sjöström, Fagerstas nya kommunalråd, intervjuas om hur framtiden ser ut och vilka utmaningar det finns i Fagersta och Raija Edvinson från Fagersta turism berättar om turismen i kommunen och vad som kan väntas inom besöksnäringen.

%d bloggare gillar detta: