Gott hopp om spelbar is på Västanfors IP

Efter haveriet i fredags då stora sprickor över planen gjorde det omöjligt för Västanfors att genomföra de båda hemmamatcherna, har det jobbats under helgen med att åtgärda problemen.

Först genom att lägga på en blandning av kalk och vatten, som sedan täckts med flera lager av vatten innan nya linjer målats. Därefter har spolningen fortsatt.

”Förhoppningen är att sprickorna, som fanns över större delen av planen nu ska vara täckta och att de inte längre ska utgöra någon fara för spelarna. Återstår att se om helgens arbete räcker eller om det måste till ytterligare insatser”, skriver Västanfors IF på hemsidan och att det på söndagskvällen talade för att måndagens aktiviteter på IP ska kunna genomföras som planerat med bandyskola, träning för P9 och A-lag.

%d bloggare gillar detta: