Bra att S och M sa nej till mer utgifter för politiken

INSÄNDARE

Är förvånad att Vänstern i Fagersta kan föreslå att ersättare ska få närvara i utskotten med rätt till arvode och förlorad arbetsförtjänst när varenda människa tvingas hålla hårt i slantarna i dessa tider av osäkerhet.

Ser att de flesta politiker som det gäller redan har flera eller rentav många kommunala uppdrag och bör vara så insatta att de inte behöver sitta med i ännu fler möten om de inte ska ersätta någon ordinarie, som ju är själva poängen med att vara ersättare.

Jag vet faktiskt de som inget hellre vill än att få lämna sina trista jobb och gå på möten på arbetstid och kvittera ut dubbelt betalt. Vänsterns förslag skulle kunna kosta oss över hundra lax per år till ingen nytta.

Det finns viktigare saker att lägga de pengarna på, så det är bara att tacka S och M som sa nej till denna helt onödiga utgift.

Pöjschn

%d bloggare gillar detta: