Matrix Pham vill hjälpa Fagerstaborna att må bättre

Matrix Pham planerar att starta meditationskurser i Fagersta för att hjälpa människor att må bättre i den alltmer ökade stressen i arbets- och vardagslivet.

– Vi har inte längre tid för oss själva för kunna leva ett meningsfullt liv. Allt är ansvar och måsten. Vi har inte mycket tid kvar när vi är lediga. Och vad är meningen med livet när vi inte ens har tid för att leva, frågar han sig och undrar vart vi är på väg i vårt samhälle.

– Jag vill starta Fagersta meditation för att kunna hjälpa människor att må bra och leva ett lyckligt liv. Vi lever i ett samhälle som många av oss känner som ett enda måste, att man måste och måste hela tiden. Man har inte tid för sig själv och för sitt eget liv. I min meditationskurs kommer jag att förklara varför vi känner oss så och med hjälp av träningen kommer människor att känna igen sig, hitta sig själva och kunna leva ett lyckligt liv, säger han.

39-åringen påpekar att stressen skapar stora bekymmer och att ingen politiker är kunnig nog för att lösa det problemet och att mycket i tillvaron håller på att kollapsa för människor.

– Meditation är att leva livet här och nu och bli lycklig med det. När man blir det behöver man inte äga så mycket saker. På min meditationskurs kommer jag att förklara hur kroppen fungerar och visa hur man bör äta och träna för att leva ett lyckligt liv, betonar han.

%d bloggare gillar detta: