Förlust för FAIK mot Guldsmedshyttan efter slagsmål och straffar

Fagersta AIK förlorade fredagskvällens bortamatch mot bottenlaget Guldsmedshytte SK efter förlängning och straffar. Matchen slutade 3-2 (0-2, 1-0, 1-0, 0-0, 1-0) inför 300 åskådare.

Dennis Gustafsson gav FAIK ledningen efter tio minuters spel och fem minuter senare satte han även 2-0. I den andra perioden gick det sämre och hemmalaget reducerade efter knappt nio minuter, vilket stod sig till pausvilan.

Fem minuter in i den tredje hettade det till med utvisningar och matchstraff efter slagsmål mellan Henrik Lundberg och Rasmus Lundwall.

Med bara 40 sekunder kvar kunde hemmalaget kvittera till 2-2 och ordna förlängning. Knappt tre minuter in i den drog Fagersta på sig en utvisning men höll ut till straffläggningen där Guldsmedshyttan satte spiken i kistan.

%d bloggare gillar detta: