Snöröjningen och halkbekämpningen är sämre än förr

INSÄNDARE

Det NVK påstår i media att alla tänkbara resurser görs för att bekämpa snön och halka stämmer ej. NVKs personal och deras maskiner får ej (hand)skotta eller sanda dag som kvällstid då bekämpningen lagts ut på entreprenad.

Att sen entreprenörerna lämnar ett så otroligt dåligt resultat på dubbla tiden mot vad NVK utlovat i tidningar och att personalen på NVK måste ploga om mycket av vad entreprenörena skottat kan ej vara en bra hantering av skattemedel. Har NVK så gott ställt att man kan anställa entreprenörer att utföra de anställdas arbete? Vad gör de anställda i stället?

Som skattebetalare vill jag veta varför man slösar dessa skattepengar på en sämre service än vi haft tidigare och NVK bör redovisa för befolkningen i Fagersta och Norberg vad detta kostar oss skattebetalare extra.

En arg skattebetalare

NVK har erbjudits att svara på insändaren, men valt att avstå.

%d bloggare gillar detta: