Bilar stannade när de fått vatten i dieseln hos Cirkle K i Fagersta

Flera bilister blev stående på torsdagen efter att ha tankat diesel på Cirkle K vid hembygdsgården i Fagersta. Orsaken var att det läckt in vatten i dieseltanken i marken.

– Jag var på väg till ett viktigt återbesök på sjukhuset i Västerås när bilen plötsligt började hacka och lade av. Kan inte med ord beskriva hur arg och ledsen jag är, säger en Fagerstakvinna till FN.

– Det här är stor skandal. Många fordon är drabbade. Min bil stannade efter 66:an, berättar en annan.

– Jag hann nätt och jämnt hem till Norberg innan bilen stannade, säger en tredje, som undrar hur han ska ta sig till jobbet i morgon.

Cirkle K i Fagersta har i dagarna bytt ägare och premiären blev inte särskilt lyckad för den nya platschefen som bekräftar att det kommit in vatten i dieseltanken, men hänvisar i övrigt till Cirkle K:s informationsavdelning som inte gått att nå på telefon.

FN talade på torsdagskvällen med en tekniker som tillkallats för att undersöka felet. Han berättade att det kommit in vatten och issörja via en trasig packning och att pumpen stängts av för reparation. Under fredagen kommer en tankbil och tömmer tanken.

%d bloggare gillar detta: