The Hives ger fyra konserter med Mando Diao och The Sounds

Tre av Sveriges främsta rockband genom tiderna ger fyra gemensamma konserter nästa år. Förutom minst två kvällar på Dalhalla kommer The Hives, Mando Diao och The Sounds även att framträda i Göteborg och Malmö.

”Rock & Roll-giganterna The Hives är utan tvekan ett av världens största liveband. Med sin blandning av punk, bravado och absurd humor har hjältarna från Fagersta skrivit några av världens mest igenkännliga indierockhits under de senaste 20 åren. Tidlösa låtar som Hate To Say I Told You So och Tick Tick Boom har fått publik över hela världen att studsa och snart tar de med sig denna smittsamma energi till Arctic Monkeys UK-stadionturné nästa sommar följt av dessa speciella konserter i Göteborg och Malmö”, meddelar Kulturbolaget.

Mando Diao har satt sin prägel på svensk musik sedan de intog den svenska rockscenen 2002. 2020 släppte bandet det hyllade albumet I Solnedgången som gick rakt in på toppen av albumlistan och hyllades unisont av både kritiker och lyssnare.

Med en historia som sträcker sig över ett kvart sekel är The Sounds fortfarande ett av Sveriges populäraste rockband, med en sammansvetsad kvintett som hållit ihop ända sedan första gången de sågs.

Biljetterna släpps på fredag. Här är konserterna:

4 augusti: Göteborg, Bananpiren
5 augusti: Malmö, Mölleplatsen
18 augusti: Rättvik, Dalhalla
19 augusti: Rättvik, Dalhalla

%d