Samarbeta nu Fagerstapolitiker!

INSÄNDARE

Måtte Moderaterna och de andra högerpartierna nu gå samman och samarbeta för att få bort Socialdemokraterna från makten här i Fagersta.

Även om Marino Wallsten nu slutar så har Åsa-Märta Sjöström visat sig lika maktfullkomlig och nedvärderande mot folk som uttrycker sin åsikt när den inte är densamma som sossarnas.

Vill ni högerpartier verkligen samarbeta med dem? Efter alla osanningar om det nya kommunhuset, Marinos fastighetsaffärer och hur de har behandlat oss som jobbar på kommunen.

Värst fick NVK:s chef Harold Nilsson utstå när Marino ville få bort honom och blev tvungen att betala flera miljoner för detta.

Hur många har inte sagt upp sig från Fagersta kommun de senaste åren, till och med många chefer! Men sossarna blundar och låtsas som ingenting.

De kommer att driva oss i skuld igen och det kommer att drabba oss när vi blir gamla men också våra barn. Nej gå samman och gärna med Vänsterpartiet som har god vana att sköta kommunens ekonomi, och de verkar ha fått ny kraft. Hoppas på ett bättre Fagersta!

B A

%d bloggare gillar detta: