Läs intervjun med läkaren som skriver böcker för att motivera andra cancerpatienter

Under en vecka sköts Fagersta Nyheter från Alvedsjöbodar på Öland, som kombinerat arbete och semester, med sköna, soliga dagar och arbete på nätterna.

Vad kan då passa bättre än en intervju med läkaren och cancerpatienten Anders Södergård, som föddes i Kalmar då hans föräldrar Jarmo och Rita bodde på Öland. Han är nu aktuell med sin tredje bok. Läs intervjun med mannen som kämpat så hårt i många år för att få leva och ha livskvalitet.

Med teknikens hjälp funkar det bra att jobba med lokaljournalistik även ute på en kohage 50 mil hemifrån, men under den så kallade sommartorkan, då mycket av Sverige har semester, är det extra värdefullt med tips från er läsare. Så hör gärna av er om vad ni vill att FN ska skriva om!

Ola Wahlsten
Ansvarig utgivare

%d bloggare gillar detta: