Ännu en ung spelare klar för FAIK

Den egna produkten, 19-årige Hannes Carlsson, är en duktig skridskoåkare och användbar både som center och ytterforward. Nu är det klart att han fortsätter i Fagersta AIK.

Hannes är ännu en av alla skickliga spelare från FAIK:s framgångsrika “03:or” som nu börjar etablera sig på seniornivå. Han stod för 3 mål och 1 assist under förra säsongen, som var den första hela säsongen i A-laget.

”En smart spelare med FAIK-hjärta som kommer ta ytterligare steg i sin utveckling kommande säsong”, hälsar sportgruppen.

”Det känns väldigt bra att spela i FAIK kommande säsong, förra säsongen var lite sisådär så man känner ju att man vill ta igen lite och visa vad vi går för. Lite nytt folk i laget så det ska bli kul att lära känna alla, jag hoppas och ser fram emot en rolig och framgångsrik säsong. Hoppas på roliga matcher och bra lagkamrater på och utanför isen, hälsar Hannes Carlsson via hemsidan.

%d bloggare gillar detta: