Färdigjobbat utomhus inför Willys stora etablering i Fagersta

Nyligen blev Fagersta kommuns nya parkering färdigasfalterad och nu är även Willys klar att ta emot närmare 100 bilar då butiken med 40 anställda öppnar på Norrby.

Arbetena med Fagerstas nya storbutik för dagligvaror har gått helt enligt ritningarna sedan det beslutades att kedjan skulle etablera sig i Fagersta. Allt yttre arbete förutom skyltningen är i stort klart och nu återstår att färdigställa inomhus, vilket ska vara klart efter sommaren.

Flera hundra personer har sökt de 40 tjänster som butiken behöver och rekryteringen går nu in i sitt slutskede. I och med Willys har Fagersta fått fyra nya handelskedjor de senaste åren – Jysk, Jem & Fix och Dollarstore är de andra, vilket kommunens näringslivsavdelning haft en viktig del i. Samtidigt som man drivit på från politiskt håll att ändra stadsplanen för att det skulle bli möjligt att bygga för handel.

%d bloggare gillar detta: