Det ser lovande ut för Fagersta AIK inför Hockeytvåan i höst

Fagersta AIK:s sportgrupp har inte legat på latsidan sedan säsongen slutade med att laget vann kvalet och därmed får spela i division 2 även kommande säsong. 18 spelare är redan klara och fler är på gång.

Efter en tung säsong med flera oturliga uddamålsförluster var självförtroendet inte det bästa efter grundserien. Men killarna kom igen och visade fina takter i kvalet. Det gav mersmak och man ser fram emot seriestarten i höst.

Sportgruppen agerade tidigt med att rekrytera en ny huvudtränare i före detta backklippan i FAIK, Mathias Morén. Han är välutbildad och känd för sitt goda ledarskap. I och med det har klubben heller inte haft svårt att övertyga de egna produkterna till fortsatt spel och man har även gjort några fina värvningar.

Nu återstår tre forwards och tre backar innan laget är komplett med 24 man. FAIK räknar med att kunna presentera några av dem inom den närmaste tiden.

%d bloggare gillar detta: