Sossarnas envetna dörrknackande kan ge rakt motsatt effekt

INSÄNDARE

Jag hälsade på några gamla vänner i Norberg när det bankade på dörren. Där stod två flåshurtigt leende socialdemokrater och ville sprida sitt budskap ungefär som när Jehovas vittnen är ute med sitt.

Jag tror de allra flesta inte vill ha besök av försäljare i hemmen vare sig det gäller larm, religiösa budskap, dammsugare eller politik. I dag behöver man heller inte sökas upp i sin bostad för att envetet övertygas om att man kan få evigt liv, eller att en röst på Åsa Eriksson eller Olle Rahm är det enda rätta.

Kan i och för sig förstå deras desperation nu när både Demokraterna i Norberg och Liberalerna gått på offensiven de senaste åren och visat att det mycket väl finns ett alternativ till det trötta och idéfattiga styre som präglar Norberg med bottenbetyg från kommunens ryggrad företagarna, otillräckliga skolresultat, slutkörd omsorgspersonal och en total oförmåga att inse att man gjort något fel.

Min röst får de inte om de så bultar på dörren varenda kväll.

Född Norbergare 63, alltid Norbergare

%d bloggare gillar detta: