Max Holmberg inblandad i alla målen när Södra slog Sala

Fagersta Södra lyckades vända den negativa trenden när man på söndagen tog emot Sala FF hemma på Onsjövallen. Max Holmberg hade en stor del i segern med 3-1 (2-0).

Redan efter åtta minuters spel nickade Max Holmberg in 1-0 efter pass från Joakim Larsson. Och Södra ångade på med fler målchanser tills Holmberg spelade fram Ylvi Syberi som satte 2-0 efter drygt en halvtimme.

Sala inledde andra halvlek med att skapa några fina målchanser men det var åter hemmalaget som träffade rätt, genom Shafick Irarema på pass från Max Holmberg.

Sala gav dock inte slaget förlorat och lyckades få till flera chanser att göra mål innan reduceringen kom efter 65 minuter. Men närmare än så kom de inte. Fagersta Södra vann rättvist och fick tillbaka självförtroendet som sviktat i takt med den senaste tidens motgångar.

%d bloggare gillar detta: