30-årsjubilerande Myrbergsrallyt gästar Beautytown

I morgon, lördag, är det dags för det 30:e Myrbergsrallyt med start och mål i Norberg. I år blir det uppehåll vid Beautytown Cruisers klubblokal i Fagersta.

Starten sker vid Myrbergs verkstad på hembygdsgården Karlberg i Norberg från klockan 9. Den första kontrollen är vid Karbenning kyrka/Café Amanda, som liksom övriga stopp är en bra publikplats. Sedan går färden vidare till kontroll 2 som är vid Engelsbergs Bruk. Kontroll 3 är vid Beautytown Cruisers i Fagersta Folkets park och därefter åter till Norbergs torg för lunchuppehåll och mingel.

Torget är reserverat för deltagande ekipage och publik fram till klockan 14. Etapp 2 startar från Norbergs torg och körs via Mimerlaven/Gamla banan/Rönningstorpsvägen till Kärrgruveparkens parkering och Kontroll 4.

Kontroll 5 är vid Bålsjö flygfält. Åter via Bålsjövägen/Riksväg 69/Kastenhofsvägen/Grindbovägen och Flängan till Kontroll 6 vid Abrahamsgården med parkering vid Frida Hansdotter Arena.

Och slutligen via Västanforsvägen till stora parkeringen vid Myrbergs för målgång senast klockan 14 och med prisutdelning preliminärt en halvtimme efter det.

%d bloggare gillar detta: