Årets Fagerstabor prisade på nationaldagen

Priset till årets Fagerstabo går i år till paret Jenny och Mikael Djupenström som driver En hjälpande hand och Helena Nygårds, Norrby teater.

Jenny och Mikael Djupenström får utmärkelsen för deras fantastiska engagemang som gör stor skillnad för många människor. Med varmt hjärta och stor empati hjälper de till genom olika sociala insatser som är mycket värdefulla för många Fagerstabor, som av olika anledningar behöver stöd i livet, genom att sträcka ut en hjälpande hand.

Juryns val av Helena Nygårds motiveras med att hon är en eldsjäl som med ett brinnande intresse och stor empati ger alla möjligheten att ha roligt, uppleva glädje och gemenskap. En ledare som inspirerar till att våga stå på scenen, få bländas av rampljuset och känna pirret i magen innan ridån går upp.

– Jag är jätteglad både för min och Norrby teaters skull. Hade jag inte dem omkring mig skulle det inte bli något, säger hon ödmjukt.

%d bloggare gillar detta: