Anton Sohlin stannar i Fagersta AIK

Fagersta AIK har förlängt kontraktet med 20-årige Anton Sohlin. ”Förutom att att vara en mycket omtyckt lagkamrat, så är Anton en mycket skicklig och lovande back med en offensiv uppsida som vi kommer att få se ännu mer av framöver”, säger sportgruppen.

”Det känns verkligen kul att ha skrivit på för ett till år här i Faiken. Jag trivs oerhört bra här i Fagersta och jag känner mig otroligt revanschsugen efter förra säsongen. Alla är riktigt taggade inför nästa säsong. Om vi kan ta vid där vi avslutade i våras så kommer det här bli sjukt kul!”, säger Anton Sohlin till hemsidan.

Anton Sohlin har Sollefteå HK som moderklubb, men flyttade som 16-åring söderut för att studera på hockeygymnasiet i Timrå. Där fick han under tre säsonger sin ishockeyutbildning i SHL-klubben Timrå IK:s juniororganisation och spelade så väl J18 Elit som J20 Nationell.

”Anton är en skicklig back som bidrar med fart i spelet. Vi är väldigt glada över att han väljer att stanna i FAIK en säsong till, säger Lars Ahlbäck i Sportgruppen”.

LAGBYGGET 22/23

Målvakter.
1 Ludvig Johansson
2

Backar.
1 Alex Ahlbäck
2 Albin Skog
3 Sam Perstedt
4 Anton Sohlin
5
6
7
8

Forwards.
1 Lucas Bergsten
2 Rasmus Matuschewski
3 Karl Hassel
4 Daniel Modin
5 Freddie Gallon
6 Dennis Gustafsson
7
8
9
10
11
12
13
14

Huvudtränare.
Mathias Morén

%d bloggare gillar detta: