Stort intresse för Epa-utställningen på Våryran i Fagersta

Det blev så stort gensvar på inbjudan till Epa-utställningen på fredagskvällen att parkeringen inte räckte till. Och många ungdomar tog chansen att utbyta erfarenheter från Epa-tillvaron.

Det hade kommit tonårspojkar och tjejer åkande från flera närliggande kommuner för att visa upp sina Epor av olika modeller. Och en lång rad åskådare kom för att titta närmare på fordonen.

Det var med spänning som publiken samlades nedanför scenen för att se vilka som vunnit de tre klasserna. Det blev Samuel Bjälevik från Fagersta som kammade hem segern både i bästa helhetsintryck och folkets val, medan Tuva Gustafsson från Smedjebacken tog förstapriset i klassen sunkigaste bil. En utmärkelse hon tog med ett leende.

– Det är lite rost här och där, sa 16-åringen som kört från Smedjebacken för att träffa andra Epa-intresserade. En kompensation var att många menade att hon borde ha fått priset som finaste Epa-ägare om det funnits något sådant att dela ut.

Adam Myllylä med kul på hjul fixade tävling för de unga.

%d bloggare gillar detta: