Biranvand skäller och gormar som om det gällde Putin

INSÄNDARE

Är häpen över vilka värdeord Vänsterpartiets Shiro Biranvand tar till i sitt ursinniga angrepp på dem som vågade säga att de tog illa upp av att Fagerstas kommunalråd kom olämpligt klädd till invigningen.

Shiro B. kallar kritiken ”avskyvärd”, ”ociliviserad” och ”osmaklig”, som om det gällde Vladimir Putins brutala angrepp och inte åsikten om ett par sketna jeans på en politiker, men det är faktiskt många som anser att k-rådet visade brist på respekt för de människor som var där.

”Ni förolämpar människor, platser, minnen, släktingar i flera led, vänner osv genom att inte vara korrekt klädda. Klä er efter vad som ska göras och tänk alltid på att ni representerar människor som betalar er lön. Ni finns där tack vare väljares röster”, skrev Ängelsbergsbon Anny Eliasson.

Det är bra att folk vågade ta upp klädseln på kommunens sida och här istället för att bara fortsätta prata bakom ryggen på honom om det, men onödigt att ta upp hållningen kan jag hålla med om. Men det hade inte skadat med ett litet tal dagen till ära.

Shiro B. borde istället verka för att Fagersta kommun inför en klädkod vid offentliga förrättningar och vill inte k-rådet följa den så finns det väl andra att skicka.
Varför inte Jan Johansson som dessutom bor här i Ängelsbergstrakten. Fast han är ju inte socialdemokrat.

Nej du Shiro B, du lät känslan styra istället för att tänka efter. Folket har all rätt i en öppen demokrati att kritisera politikers klädsel i officiella sammanhang. Spara på de värst värdeladdade orden till den dag du verkligen kan komma att behöva dem.

En till mycket besviken Ängelsbergsbo

%d bloggare gillar detta: