Rekord i antal knallar på årets Våryra i Fagersta

Det kommer att bli fler marknadsstånd och matvagnar än någonsin tidigare på årets Våryra. In i det sista jobbas det för att få allt på plats till öppnandet på fredag.

Våryran presenterar Roberth Persson som är marknadsansvarig. Han är själv marknadsförsäljare och driver Perssons delikatesser, kända från många stora marknader.

”En av framgångarna med årets Våryra är just att rätt person håller i trådarna. Med rätt kontakter och kunskap så kommer vi slå rekord i antalet ”knallar” på årets marknad. Vi har till och med fått ta fler gator i anspråk till marknaden. Det kommer att finnas en del matvagnar också med olika erbjudande och olika typer av mat”, påpekar Våryrans ansvariga.

”Roberth har jobbat hårt för att få spridning på sortimentet för att erbjuda olika saker. Dessutom har en viktig punkt varit att det lokala näringslivet finns med på marknaden i första hand för att sen stötta upp med övriga.
Vi är glada och tacksamma över att Robban är med.”

%d bloggare gillar detta: