Martin Hising gör come back i Fagersta Södra

Martin spelade med Södra förra säsongen och lämnade inför denna för spel med Västerås IK i samma serie, men nu kommer han tillbaka till Fagersta Södra.

”Martin hade en fantastisk utveckling hos oss under förra säsongen. Vi ville ha honom kvar men på grund av olika anledningar valde han spel hemma i Västerås, men nu dök möjligheten upp att åter knyta honom till oss och det är vi väldigt glada för”, säger Södras sportchef Patrik Salminen.

”Vi får in en allroundspelare som kan spela både ytterback och mittfältare och det ger oss flera alternativ och ökar konkurrensen i truppen. Martin är en hårt arbetande spelare med bra passningsfot och fin speluppfattning. Jag är mycket glad att kunna hälsa Martin välkommen tillbaka till Fagersta Södra IK”.

Martin Hising är spelklar redan till helgen då Fagersta Södra ställs mot hans tidigare klubb Västerås IK på bortaplan på söndag.

%d bloggare gillar detta: