Nej Socialdemokraterna, det behövs inte fler hyresbostäder i Fagersta!

INSÄNDARE

S i Fagersta går nu ut inför valet med att de ”vill se fler hyresrätter”. Har partiet helt missat vad det stora antalet tomma hyreslägenheter lett till – att Fagersta kommun har störst antal socialfall i hela Västmanland, och att de alla bor i hyresrätter.

En av dem som stoltserar i S-reklamen för att vilja se fler hyresrätter är Gertrud Bergström som var med i politiken redan på 1900-talet då partiet körde Fagersta kommun i botten och straffades hårt av väljarna som gav Vänstern förtroendet att få ordning på Fagersta kommuns affärer.

Har Gertrud Bergström redan glömt att Fagersta kommuns S-styre i ren desperation på 90-talet rev en lång rad bostäder som ingen ville bo i trots att de inte hade mer än 25-30 år på nacken. De var nedrisade av oaktsamhet och även ren vandalism.

Men nu vill hon och partiet ha fler hyresrätter. Det har S tjatat om sedan valet för åtta år sedan men ändå inte lyckats byggt en enda hyresrätt i Fagersta.

Tror de verkligen att privata aktörer vill gå in och bygga för att sedan snabbt få lägenheterna förstörda av hyresgäster som inte är det minsta rädda om dem. Se bara hur det ser ut i delar av Kolarbyn!

Om S önskan förverkligas innebär det bara att ännu fler sociala dumpningar sker i Fagersta och att vi andra tvingas betala deras hyror när vi själva har fullt upp med våra egna bostadslån som vi delvis sparat ihop till.

Nej, jag håller helt med de som sa i Fagerstaposten härom dagen att folk har tröttnat på S i Fagersta!

Magdeburgare -67

%d bloggare gillar detta: