Yousef Hussin invald i Centerpartiets distriktsstyrelse

Vid Centerpartiets distriktsstämma i Västmanland i helgen valdes Yousef Hussin från Fagersta in i styrelsen.

– Det ska bli roligt att få sätta sig in i vårt parti på länsnivå och jag tror att det även kommer hjälpa till att vi kan synas mer och bli starkare i Fagersta, säger Yousef Hussin.

– Det är nu mindre är 140 dagar kvar till valet och jag känner en otroligt stor inspiration att få fortsätta leda Centerpartiet i länet under detta valår, säger Elisabet Sannesjö (C) som omvaldes som distriktsordförande.

På stämman togs även det politiska programmet för valet i länet. Ett program som fokuserar på företagsamhet i hela länet för en bättre regional utveckling och en hälso- och sjukvård för patientens bästa. Programmet kommer presenteras senare.

Centerpartiet och Centerkvinnorna i Västmanlands distriktsstyrelse består av:

Elisabet Sannesjö (Västerås, ordförande), Magnus Nystedt (Sala, vice ordförande), Jenny Adolphson (Köping), Henrik Eriksson (CUF, Västerås), Yousef Hussin (Fagersta), Ulf Jansson (Västerås), Barbro Larsson (Sala), Ulf Olsson (Hallstahammar), Eva-Lotta Svensson (Västerås), Jonathan Taki (Västerås).

%d bloggare gillar detta: